söndag 18 november 2012

Nu öppnar.....


På Islandstorget i Bromma slår vi den 19/11 upp portarna för Garden to go, ett nytt koncept i Gardenfamiljen. Här kan du utöver vårt vanliga utbud av goda luncher, hembakade kakor, matiga smörgåsar, inrednings- och delibutik även ta del av en mängd nyheter.
Vi är Brommas nya minisaluhall med mängder av godsaker att ta med hem. Utöver vår populära lunch i take away-format kan du nu även på ett enkelt sätt snabbt plocka ihop middagen bestående av nylagad mat som bara är att värma när du kommer hem. Vad sägs om Gardens wallenbergare på kalvfärs med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré? Eller varför inte testa ugnsbakad laxfilé med vitvinssås, forellrom och gräslökskryddad potatisstomp?
Vill du själv sätta ihop din middag har vi även betjäning över disk. Här kan du också botanisera bland goda ostar, korvar, efterrätter och andra delikatesser.
Till helgen erbjuder vi gardens helgkasse för 169 kr/pp. En trerätters middag, bara att värma. För aktuell meny - titta på www.gardenbistro.se/catering

I våra lokaler inryms även ett urval av Saltå Kvarns produkter och varje dag har vi nybakat bröd från Saltås bageri i Bromma hos oss!

Självklart kan du även sitta och äta och fika i vår anrika lokal som är varsamt renoverad. Våra handsmidda trädgårdspagodor finns naturligtvis på plats liksom bruksporslin, servetter och en mängd godsaker i vår deli-butik. Presentförpackningar gör vi gärna - perfekt som gåbortspresent!

Varmt välkommen till oss på Islandstorget!
Gilla oss gärna på facebook för löpande information och inspirerande bilder
 
 

torsdag 8 november 2012

Nu öppnar vi!

PREMIÄR 19 november
 
 




 
 
Garden to go väcker liv i anrik Konsum-butik!
Välkommen till oss på Islandstorget
För 79 kr får du middag med dig hem – bara att värma, och för 169 kr får du helgkassen, en trerätters helgmeny för 169 kr
 Utöver detta – Islandstorgets egen minisaluhall – erbjuder vi nybakat bröd från Saltå Kvarn, hembakade kakor, matiga smörgåsar på surdegsbröd, prisvärda luncher kaffe/te, presentbutik med bruksporslin, servetter och deliprodukter.
Under samma tak har vi samlat allt vi tror att du behöver inför familjemiddagen, fredagsmyset, 50-års festen, bröllopet, studenten, släktträffen eller bara en middag på tu man hand med någon du håller av. Kort och gott – vi har det mesta!
Ät hos oss på plats i vårt trädgårdscafé – eller ta med allt det goda hem!


fredag 2 november 2012

Snart smäller det!

Dett börjar närma sig nu!!
Efter hårt jobb och varsam renovering börjar nya Garden to go ta form på Islandstorget.
En liten saluhall i hjärtat av Bromma.......